Wij hebben een plek gecreëerd waar kinderen, jongeren en studenten alle tools hebben om te leren. Leren groeien in zelfvertrouwen, leren focussen en vooral leren leren. Daarom steken we veel tijd in vertrouwen, aandacht en groei. Wat dat precies inhoudt, lees je hieronder.

Vertrouwen

Wij zijn geen streng instituut. Sterker nog: het woord instituut gebruiken we liever niet. Vertrouwen is heel belangrijk: ouders kunnen erop vertrouwen dat leerlingen op de juiste manier begeleid worden, leerlingen kunnen er op hun beurt weer op vertrouwen dat wij hen supporten.

Aandacht

Ieder kind heeft andere tips en trucs nodig om te kunnen leren en groeien. We focussen onze aandacht echt op de leerling: waar heeft hij of zij behoefte aan? Hoe halen we het beste uit de bijles (of begeleiding) en zorgen we ervoor dat hij of zij óók na de les door blijft leren?

Groei

Uiteindelijk zijn schoolprestaties een goede graadmeter, maar groei is méér dan resultaat of goed kunnen leren. Persoonlijke groei is minstens zo belangrijk. Daarom focussen we ons op het kind (of de student) als persoon, niet alleen als leerling.

Ons aanbod

Bij BijlesAcademie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding , bijles of een combinatie daarvan. Ook organiseren we regelmatig groepstrainingen, bijvoorbeeld op het gebied van CITO of werken we samen met scholen op het gebied van Verlengd Onderwijs.

Je kunt ervoor kiezen om een aantal dagen per week bij ons op een van onze locaties aan de slag te gaan met jouw huis- en leerwerk. Je wordt daarbij ondersteund door onze studiecoaches op zowel inhoudelijk als op het gebied van planning, leren-leren en aan de slag zijn.

En/of je kiest voor een of meerdere uren per week inhoudelijk bijles waarin een bijlesdocent, gespecialiseerd in het vak, jou 1-op-1 stap voor stap en op je eigen tempo uitleg geeft en inzoomt op jouw uitdagingen en verbeterpunten.