STUDENT

In het kort

Ben jij een student en zoek je een plek waar je – mét of zonder begeleiding – kunt knallen voor je studie? Of heb je binnenkort een scriptie of paper waarvoor je écht wil (lees: moet) scoren? Wij hebben relaxte studieplekken en geven studiebegeleiding en bijles. Handig voor als je een stok achter de deur nodig hebt, of een duwtje in de juiste richting.

Studiebegeleiding

Tijdens je studie krijg je veel vrijheid. Dat kan natuurlijk heel leuk zijn, maar voor sommige mensen werkt dit averechts. Heb jij een stok achter de deur nodig? Kom dan bij ons studiebegeleiding volgen. Wij zorgen dat we een plan van aanpak maken waar je iets mee kunt. Én dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Het behalen van jouw studiepunt, propedeuse en/of diploma komt zo een stukje dichterbij. We geven studiebegeleiding aan alle studenten: van mbo’ers, hbo’ers, universitaire studenten tot thuisstudenten.

Voordat je begint, plannen we een belafspraak in met jouw studentenbegeleider. Samen met hem of haar en de studiecoach, maken we een plan van aanpak. Wil jij een kennismakingsgesprek inplannen of wil je gewoon meer weten? Klik hier.

In het plan van aanpak bepalen we in overleg hoe vaak en intensief jij studiebegeleiding krijgt. Als je niet komt opdagen, kun je een belletje van ons verwachten. We zijn niet streng, maar we willen er wel voor zorgen dat je deadlines haalt. We houden samen bij hoe het gaat en kunnen het plan van aanpak altijd aanscherpen of aanpassen als je daar behoefte aan hebt.

De begeleiding wordt gegeven door professionele studentenbegeleiders en studiecoaches met een universitaire achtergrond. Onze begeleiders en coaches zijn erop getraind om jou (inhoudelijk) te supporten en handige studievaardigheden en tricks met je te delen. Ook zijn ze in staat je een spiegel voor te houden als het gaat om (uitstel)gedrag. Er wordt uiteraard regelmatig bij je gecheckt of het een manier is die voor jou werkt.

Bij BijlesAcademie leren we je effectief studeren en bieden we een stok achter de deur om aan de slag te gaan. In overleg met jou bepalen we wat de beste aanpak is.

Bijlessen

BijlesAcademie verzorgt bijles in vakken van het Vervolgonderwijs. Dit kan MBO, HBO of WO zijn, maar ook (zelfstudie)cursussen. Vakken waar BijlesAcademie bijles in organiseert zijn onder andere Wiskunde, Bedrijfs Economische vakken, Statistiek, Engels, Nederlands, Scriptiebegeleiding en 21+ Toets Voorbereiding. Maar ook op het gebied van (HBO)Recht en Geneeskunde hebben we studenten geholpen met bijlessen. Wij koppelen student met een geschikte docent. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan de hand van een telefonische intake, waarin we hulpvraag, doelen en beschikbaarheid bespreken checkt BijlesAcademie haar bestand van studentdocenten. Mocht er een geschikte docent zijn dan wordt de bijles ingepland. BijlesAcademie zorgt dat je binnen een paar dagen weet of we een geschikte docent voor je hebben zodat je snel weet waar je aan toe bent. De bijlessen vinden plaats op onze locaties.

Bijlessen worden gegeven door BijlesAcademie geselecteerde student docenten. 

WO studenten, vaak eind bachelor of master studenten, die excelleren in bepaalde vakken en daardoor vol vertrouwen een mede student inhoudelijk kan begeleiden.

Ze staan dicht bij de stof en weten goed wat er wel en niet werkt in het studeren.

Meld je nu vrijblijvend aan en krijg advies.

NU AANMELDEN