Nieuws

BijlesAcademie Examenbegeleiding 2023

Door januari 25, 2023januari 31st, 2023Geen reacties

Het Centraal Eindexamen. Een spannende tijd voor examenleerlingen, want het is een momentopnamen en belangrijk en ook nog eens veel.

Bij BijlesAcademie weten we hoe je je het beste kunt voorbereiden op een Eindexamen. Door onze jarenlange ervaring (en slagingspercentages van 95-100%) kunnen we met zekerheid zeggen dat Examenbegeleiding bij BijlesAcademie jou kan helpen om met voldoende vertrouwen en skills je Eindexamen in te gaan!

Wat is het?

Je werkt, totdat het Eindexamen van start gaat, *3 dagen per week bij ons op locatie aan de voorbereiding van je eindexamens. Dagen en tijden zijn in overleg. Je gaat vooral veel oefenen en aan de hand daarvan leren. Mocht je nog PTA’s hebben dan focussen we eerst daar op.

Je kunt tot de eerste week van april 2023 starten met het programma (maar liefst zo snel mogelijk, want hoe meer tijd des te beter de voorbereiding).

We starten met het maken van een persoonlijke plan van aanpak (planning). Die maken we samen met jou, waarbij we je adviseren en uiteraard zorgen voor die stok achter de deur om je aan de planning te houden

Verder doen we:

-Examen Quickscan

-2 Online Workshops (examenvoorbereiding en algemene aanpak examens)

-Examensimulatie + nabespreking

-Waar nodig geven we je uitleg en tips ( let wel; dit is geen inhoudelijke examentraining, het is vooral bedoeld voor het leren, veel oefenen/kilometers maken en inzicht krijgen in waar nog extra aandacht aan besteed moet worden).

Voor wie is het?

Alle Eindexamen Leerlingen: VMBO – Gymnasium

*wij adviseren om minimaal 3 dagen per week. In overleg en afhankelijk van doelstellingen, zou het programma ook in 2 dagen kunnen.

Heb je meer vragen of wil je je opgeven voor de examenbegeleiding van BijlesAcademie? Dat kan via het contactformulier van de voor jou passende locatie> contactformulier

De kosten voor de begeleiding zijn hetzelfde als voor 3 dagen huiswerk- of examenbegeleiding> tarieven zie je staan op de pagina van de betreffende locatie> tarieven