Nieuws

BijlesAcademie Examenbegeleiding 2022

By March 15, 2022March 16th, 2022No Comments

Je knippert 2x met je ogen en het Centrale Eindexamen 2022 gaat van start. Een spannende tijd voor examenleerlingen, want het is een momentopnamen en spannend en ook nog eens veel.

Bij BijlesAcademie weten we hoe je je het beste kunt voorbereiden op een Eindexamen. Door onze jarenlange ervaring (en slagingspercentages van 95-100%) kunnen we met zekerheid zeggen dat Examenbegeleiding bij BijlesAcademie jou kan helpen om met voldoende vertrouwen en skills je Eindexamen in te gaan!

Wat is het?

In de maanden april en mei werk je 3 dagen per week bij ons op locatie aan de voorbereiding van je eindexamens. Dagen en tijden in overleg. Je gaat vooral veel oefenen en aan de hand daarvan leren.

Je kunt tot de eerste week van mei starten met het programma (maar liefst zo snel mogelijk, want hoe meer tijd des te beter de voorbereiding).

We starten met het maken van een persoonlijke plan van aanpak (planning). Die maken we samen met jou, waarbij we je adviseren en uiteraard zorgen voor die stok achter de deur om je aan de planning te houden

Verder doen we:

-Examen Quickscan

-2 Online Workshops (examenvoorbereiding en algemene aanpak examens)

-Examensimulatie + nabespreking

-Waar nodig geven we je uitleg en tips

Voor wie is het?

Alle Eindexamen Leerlingen, VMBO – Gymnasium

Opgeven voor de examenbegeleiding kan via het contactformulier van de betreffende locatie> contactformulier

De kosten voor de begeleiding zijn hetzelfde als 3 dagen huiswerk- of examenbegeleiding> tarieven zie je staan op de pagina van de betreffende locatie> tarieven