Indien je moeite hebt met een bepaald vak of onderwerp is het fijn als je even op weg geholpen kan worden. BijlesAcademie kan je dan helpen  in de vorm van één op één Bijles. Je gaat dan samen met een gespecialiseerde docent aan de slag om de stof beter te begrijpen.

Basisscholier?

Middelbare scholier?

Student?

Bij BijlesAcademie leren we je effectief studeren en bieden we een stok achter de deur om aan de slag te gaan. In overleg met jou bepalen we wat de beste aanpak is

Ik zit al twee jaar bij de BijlesAcademie en ik ga er nog steeds met plezier heen. Ik haal nu eindelijk veel voldoendes. BijlesAcademie heeft me geholpen om mijn tijd efficiënt in te delen. Er is altijd een goede sfeer.

Robin Boomsma Scholier aan Barlaeus Gymnasium

Door de begeleiding van de BijlesAcademie hou ik meer tijd over voor leuke dingen. De stap van het basisonderwijs naar de middelbare school was erg stressvol, maar door de BijlesAcademie ging het vrij eenvoudig.

Maaike Willems Scholier aan Vossius Gymnasium

De stap van het basisonderwijs naar de middelbare school was erg stressvol, maar door de BijlesAcademie ging het vrij eenvoudig. Door de begeleiding van de BijlesAcademie hou ik meer tijd over voor leuke dingen.

Ellen Koolhorst Scholier aan Hervormd Lyceum West

Meld je nu vrijblijvend aan en krijg advies.

NU AANMELDEN