Bent u op zoek naar goede bijles in Utrecht voor uw kind op het basis- of middelbaar onderwijs of wilt u zelf deskundige hulp bij uw studie? Bij de Bijlesacademie in Utrecht kunt u op elk niveau terecht voor extra persoonlijke hulp op maat. De focus ligt hier uiteraard op het versterken van inhoudelijke kennis, maar ook op leervaardigheden, planning en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles gebeurt in een ontspannen en positieve sfeer om het plezier in het leren te ontwikkelen en vast te houden.

Locaties voor Bijles Utrecht

De Bijlesacademie heeft twee vestigingen in Utrecht voor bijles, studie coaching en huiswerkbegeleiding, in Oost in de Burgemeester Reigerstraat (Oudwijk) en in West aan de Kanaalweg (Oog in Al). De vestigingen liggen centraal voor meerdere scholen en universiteitsgebouwen. De Bijlesacademie in Oost is ook op zondagmiddag geopend.

Waarom zou u investeren in bijles?

Er zijn meerdere redenen om voor bijles in Utrecht te kiezen. In een schoolklas vol kinderen kan niet elk kind op maat worden begeleid. Problemen met leren worden meestal wel gesignaleerd, maar oplossingen hiervoor vinden en toepassen per kind is lastiger. Met een 1-op-1 uitleg van een andere docent wordt vaak wel het nodige inzicht verkregen. Wanneer kinderen de leerstof beter snappen en tools aangereikt krijgen om te leren en te plannen, krijgen ze meer plezier in school, meer zelfvertrouwen en minder stress. Omdat ze overzicht hebben, zien ze er minder tegenop huiswerk te doen, wat thuis voor minder discussies en spanningen leidt. Hoe eerder in een schooljaar een leerprobleem wordt opgelost, des te minder bijles uiteindelijk nodig is met de daarbij behorende kosten.

bijles utrecht

Waarom de Bijlesacademie in Utrecht?

Op de Bijlesacademie in Utrecht wordt tijdens een intakegesprek gekeken wat het specifieke probleem is en een plan van aanpak op maat gemaakt. Tussen de bijlessen door vindt regelmatig evaluatie plaats zodat eventuele doelen kunnen worden bijgesteld. Verslagen over de bijlessen worden bijgehouden met behulp van het HOMi volgsysteem en met de ouders via de mail gecommuniceerd. U kunt kiezen voor losse bijlessen of bijles in Utrecht op een vast tijdstip per week. De docenten zijn op elk niveau uitstekend onderlegd, didactisch en sociaal vaardig en zorgen voor een positieve en ontspannen sfeer. Verder is er hier aandacht voor bijzondere leer problematieken zoals dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid.

Hulp op meerdere niveaus

Bijles in Utrecht bij de Bijlesacademie is er voor alle leerlingen van de basisschool en de middelbare school. Op de site vindt u informatie over de specifieke vakken in het middelbaar onderwijs. Verder worden Cito-trainingen verzorgd in kleine groepjes. Voor studenten in Utrecht zijn hier ook bijlessen mogelijk in diverse studierichtingen van gespecialiseerde docenten. Zij kunnen verder een studieplek huren, eventueel met coaching, op meerdere dagen in de week.