Ook in het midden van ons land zijn er veel leerlingen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Vandaar dat de Bijlesacademie koos voor een centraal gelegen locatie in Bunschoten. U vindt bijles Bunschoten aan de Ampereweg 1. De Bijlesacademie volgt hier Fides Studiebegeleiding op. Wij werken met een vast team en in samenwerking met de omliggende scholen.

Bijles en huiswerkbegeleiding door heel Nederland

De Bijlesacademie verzorgt naast bijles in Bunschoten door heel Nederland huiswerkbegeleiding. Wij beschikken daartoe over een flink aantal locaties. Hier kunnen basisscholieren en middelbare scholieren terecht. Op enkele locaties ondersteunen wij ook studenten. Wij zijn trots op onze succesvolle formule en betrekken graag de ouders bij ons werk. Zo hanteren wij het HOMi volgsysteem, waardoor ouders steeds goed op de hoogte blijven van de stand van zaken.

bijles amsterdam

Bijles Bunschoten ook voor specialistische examentraining

In Bunschoten beschikt de Bijlesacademie over moderne faciliteiten. Door de pakketten die wij aanbieden, kan op zeer flexibele wijze van onze ondersteuning gebruik worden gemaakt. Zo kan bijles al worden afgenomen voor 1 uur per week. Huiswerkbegeleiding is mogelijk voor 2 tot 5 dagen per week. Komen de examens in zicht, dan geldt hetzelfde voor onze specialistische Examentraining.

Een volledig individuele aanpak

De Bijlesacademie weet dat elke leerling met de juiste begeleiding kan schitteren. De bijles in Bunschoten is persoonlijk, zodat iedere leerling de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Van het begin af aan wordt onze methode exact op de op de betreffende leerling afgestemd. Voor de inhoudelijke kant van de lesstof staan onze studiecoaches klaar. Dit betekent dat de Bijlesacademie de ondersteuning volledig individualiseert. Dit blijkt als het beste recept voor succes.

Bijles om de leerontwikkeling te ondersteunen

Door de grote groepen en klassen komen veel leerlingen niet tot hun recht. Binnen het reguliere onderwijs is er onvoldoende tijd voor persoonlijke begeleiding. Om de leerontwikkeling van het kind in voldoende mate te ondersteunen, is investeren in bijles een belangrijke keus. Met de bijles in Bunschoten zorgen wij ervoor dat knelpunten in de leerstrategie worden weggewerkt. Ook wordt eventuele faalangst aangepakt.

Ondersteuning draagt bij aan algehele groei van de persoon

Natuurlijk gaat dit niet zonder plezier. Een belangrijke voorwaarde voor succesvolle ondersteuning, is een ontspannen omgeving waarin ook gelachen mag worden. Onze bijles in Bunschoten werpt al snel haar vruchten af. Dit gebeurt zowel in de vorm van een meer ontspannen leerling, als ook in het verbeteren van de studieresultaten. Uiteraard dragen goede cijfers in hoge mate bij aan het zelfvertrouwen dat de leerling krijgt. Dus naast het verbeteren van de studieprestaties, groeit de leerling ook uit tot een meer evenwichtig en tevreden persoon.