Bijles in Amsterdam voor leerlingen van basisscholen en middelbare scholen in een prettige en rustige omgeving vindt u bij de verschillende vestigingen van de Bijlesacademie. Ook voor gespecialiseerde bijles of deskundige coaching bij uw studie kunt u hier terecht. Volle klassen en weinig persoonlijke aandacht kunnen problemen veroorzaken bij het leren en functioneren van leerlingen. Vaak kunnen deze eenvoudig worden opgelost door extra persoonlijke begeleiding op maat en bijles in een 1-op-1 situatie met een nieuwe verhelderende uitleg van de leerstof.

Vestigingen op meerdere locaties

De Bijlesacademie heeft vestigingen voor bijles in Amsterdam verspreid over de stad. In Amsterdam zelf vindt u ons In IJburg aan de Sem Presserhof, in Oost aan de Archimedesweg en in West op het J.J. Cremerplein. De Bijlesacademie locaties zijn ook op zondagmiddag geopend.

bijles amsterdam

Waarom bijles in Amsterdam inschakelen?

Sommige kinderen krijgen een extra boost door persoonlijke aandacht, waardoor ze meer plezier beleven aan het leren. Minder aanleg voor bepaalde vakken kan ook ten koste gaan van het totale niveau en zelfvertrouwen, terwijl met een nieuwe uitleg van een andere docent het licht opeens gezien wordt. Daarnaast krijgt uw kind tools aangereikt voor planning en structuur, waar het langdurig plezier van kan hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor studenten. Door op tijd bijles in te schakelen kan een negatieve spiraal met stress en conflicten thuis worden voorkomen. De investering is beslist de moeite waard.

Wat doet de Bijlesacademie in Amsterdam zoal?

In een gezellige en rustige omgeving wordt huiswerkbegeleiding, studie coaching en bijles in Amsterdam gegeven. Dit kunnen losse lessen zijn, maar ook (tegen reductie) vaste uren in de week. Daarnaast zijn er groepstrainingen, bijvoorbeeld voor de Cito-toets. Tijdens een intake gesprek worden de specifieke problemen vastgesteld en een plan van aanpak gemaakt. Elk kind is uniek en daar wordt zo veel mogelijk op ingespeeld. Bij de leerlingen wordt rekening gehouden met leerspecifieke problemen als dyslexie, dyscalculie, ADHD of hoogbegaafdheid. Ouders krijgen nauwkeurig verslag van de vorderingen via de mail. Er wordt hierbij gewerkt met het leerlingvolgsysteem HOMi.

Bijles in Amsterdam op elk niveau

Basisschool, middelbare school, hoger onderwijs, bijles in Amsterdam is bij de Bijlesacademie voor iedereen mogelijk. De docenten worden per niveau en vak uitgezocht, staan boven de leerstof, zijn bekend met studiemethoden en zorgen indien gewenst voor extra materiaal. Daarnaast zijn ze geselecteerd op het gebied van didactische en sociale kwaliteiten. Op de Bijlesacademie kunnen de leerlingen zich echt concentreren op het schoolwerk, weg van drukte en prikkels van sociale media. Door gefocust te werken hebben ze daarnaast meer tijd voor ontspanning.